Bob Hund kommer till Gävle Konserthus 26 september

22/9, 2015 kl. 09:23

”Kärleken till musiken är grundbulten till att de här människorna håller samman” sa Thomas Öberg i Bob Hund nyligen i en intervju i TV-programmet ”Dom kallar oss artister”. Nu kommer de till Gävle Konserthus!

Sommaren 2013 sålde Bob hund ut allt de ägde på auktion och har sedan dess bland annat gjort en kritikerrosad föreställning på Malmöopera, lånat The Arks instrument på Far i Hatten, intagit Skövde Kulturhus genom att bland annat spela live till världens bästa stumfilm, lanserat världens första biblioteks-öl, bjudit på Bob Hund filmfestival och bjudit in till öppet rep och konsert i Borås.

Bob Hund bildades 1991 och har sedan dess blivit ett av de mest aktade banden på den svenska rockscenen. ”Sveriges bästa liveband” är en titel som Bob Hund ägt sedan starten och tack vare en aldrig sinande kreativitet har bandets status aldrig sjunkit. Med ständigt nya idéer och infall har bandets 10 albumsläpp alltid tagit nya steg i nya riktningar och den här gången leder riktningen mot Kakel i Gävle. Ingen konsert med Bob Hund är den andra lik och nu kan vi inte ens förutse vems instrument de kommer att spela på!
På lördag den 26 september spelar Bob Hund, ett av Sveriges största och mest älskade rockband, på KAKEL i Gävle Konserthus.

Hålltider
19.30-Konserthuset och restaurangen öppnar
21.00-Bob Hund

KAKEL i Gävle Konserthus riktar sig till alla som gillar en intim känsla med stående publik. På KAKEL hittar du det som verkligen är på G i popsverige. Mitt i konserthusets foajé bygger vi scenen för att skapa närhet mellan artist och publik. Många vill kalla det klubb, vi kallar det KAKEL!

Gävle Konserthus

Gävle Konserthus

Medlem sedan 2013-04-19

OM GÄVLE KONSERTHUS

Interiör i Gävle KonserthusGävle Konserthus invigdes i januari 1998, på platsen där badhuset Strömbadet tidigare låg, och ... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Evenemang

Hjälp

Stäng