Lars Eldh, Verksamhetsansvarig NyföretagarCentrum

Cafe Starta och Driva Eget kommer till Gävle!

16/4, 2013 kl. 19:21

Varje år genomför NyföretagarCentrum Sverige i samarbete med sina lokala organisationer Nationella Nyföretagarveckan, V17, Sveriges största nyföretagarkampanj. I år kommer, efter fyra långa års väntan, den nationella turnébussen till oss i Gästrikland och Gävle Konserthus för att hålla Café Starta och Driva Eget, torsdagen den 25 april kl 15.00-17.00.

"Ett oerhört efterlängtat event", säger Lars Eldh, Verksamhetsansvarig inom NyföretagarCentrum Gästrikland, som var med och arrangerade Café Starta och Driva Eget 2009 då man höll till på Stadsbiblioteket. "Trots att NyföretagarCentrum Gästrikland är en stiftelse som drivs helt utan vinstsyften, med begränsade resurser, lockade det Caféet 350 besökare", meddelar han vidare.

Enligt den senaste Entreprenörskapsbarometern kan nästan hälften av befolkningen tänka sig att driva eget företag, vilket gör att behovet av och intresset för Café Starta och Driva Eget Företag är mycket stort i landet och i Gästrikland. "Café Starta och Driva Eget Företag är ett unikt tillfälle för besökaren att under två timmar ha möjlighet att träffa experter på allt från bolagsbildning och ekonomi, till försäkringar och marknadsföring under avslappnade former över en fika". "Caféet är givetvis kostnadsfritt för besökaren som, utöver att få träffa den samlade expertisen, också får höra några lokala förebilder berätta om sina erfarenheter, träffa NyföretagarCentrum Gästriklands rådgivare för att prata företagande och boka tid för personlig rådgivning, diskutera deltagande i kommande mentorprogram, m.m".

"Alla som intresserar sig för företagande, ung som gammal, är hjärtligt välkomna till caféet den 25 april kl 15.00-17.00 på Gävle Konserthus", hälsar Lars Eldh som är fullt upptagen med de sista förberedelserna.

För mer information och anmälan, gå in på http://www.egetforetag.se.

Denna artikel är publicerad på Nöjesmagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

NyföretagarCentrum Gästrikland

NyföretagarCentrum Gästrikland

Medlem sedan 2009-02-24

Nyföretagarcentrum Gästrikland ger dig, som funderar på eller redan har startat ett företag, kostnadsfri rådgivning. Vi har erfarna rådgivare som... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Evenemang

Hjälp

Stäng