Lisa Nilsson till Furuvik 6 augusti

7/4, 2016 kl. 09:34

Hyllningarna har haglat över Lisa Nilssons Nordenturné under våren. Nu står det klart att det blir en fortsättning. Under sommaren kommer Lisa Nilsson att göra ytterligare turnéstopp, Furuvik är ett av dem.

I mars bjöd Lisa Nilsson på en slutsåld och kritikerrosad spelning i Gävle Konserthus. Den två timmar långa konserten resulterade i både allsång och stående ovationer. Det står nu klart att Lisa Nilsson kommer att återvända till Gävletrakten i sommar. Den 6 augusti kl. 20:00 kliver hon ut på Furuviks Stora scen.

Lisa Nilsson är en av våra mest älskade artister. I höstas gjorde hon succé i tv-programmet ”Så mycket bättre” på TV4 och kort därefter släpptes samlingsalbumet ”Ingen gör det bättre” med flera guldkorn från en imponerande karriär som spänner över drygt tre decennier. Albumet har hittills 20 miljoner lyssningar på Spotify. Förutom hennes stora hits som ”Himlen runt hörnet” och ”Varje gång jag ser dig” och hennes duetter ”Innan vi faller” med Joakim Berg och ”Mysteriet deg” med Björn Eidsvåg, innehåller samlingen även Lisas ”Så mycket bättre”-tolkningar. Dessa har Furuvikspubliken nu chans att höra i augusti.

Konsertsommaren i Furuvik 2016
Anna Ternheim – 21 maj kl. 20:00
Molly Sandén – 4 juni kl. 20:00
Status Quo – 2 juli kl. 20:00
Niklas Strömstedt – 7 juli kl. 20:00
Lars Winnerbäck – 16 juli kl. 20:00
Whitesnake – 31 juli kl. 20:00
Lisa Nilsson – 6 augusti kl. 20:00 (Ny!)
Jerry Williams – 13 augusti kl. 20:00
Timbuktu – 20 augusti kl. 20:00

Resterande bokningar kommer att släppas löpande fram till Furuviks premiär den 21 maj.

Denna artikel är publicerad på Nöjesmagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Furuviksparken

Furuviksparken

Medlem sedan 2007-06-01

Vacker blomsterpark, djurpark och nöjesfält samt en mängd olika attraktioner. Har anordnas evenemang som den stora Countryfestivalen m.m. Djurpar... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Evenemang

Hjälp

Stäng