Grundaren Nils Axner och nye ägaren Pär Mellberg bjöd på bubbel med tilltugg och ett flertal leverantörer medverkade genom att visa upp sina specialprodukter.

– Efter en fantastisk resa på 30 år kändes det underbart att få fira det med både kunder och leverantörer, säger Nils Axner. Stort tack till vår fantastiska personal och alla som gästade oss och deltog i firandet.
Ett extra stort tack till Torsten Jansson som slängde sig på tåget till Gävle och förgyllde tillställningen med ett mycket uppskattat föredrag om sina misslyckanden och framgångar med New Wave Group!

– Trots att det är snart ett år sedan jag "klev in" i Deltab så kändes det som att det idag var det riktiga avstampet för de kommande trettio åren, säger Pär Mellberg. Att tillsammans med våra härliga samarbetspartners och leverantörer få ta del av den fantastiska trettioåriga historien, som vi aldrig får glömma och som ska ta oss starkt in i framtiden, som Nisse berättar och samtidigt som jag själv får förmedla tankarna och idéerna vidare om hur vi ska forma framtiden "live" och direkt till våra samlade gäster känns grymt. En riktig energipåfyllning för oss alla på Deltab.

Kvällens talare superentreprenören Torsten Jansson berättade på ett mycket medryckande sätt om sin fantastiska resa med att bygga upp profilkoncernen New Wave Group från ett enmansföretag till att idag bestå av 45 olika bolag med mångmiljardomsättning. Hälften av dem är uppköpta och resten har han startat själv. Flera av dem är naturligtvis leverantörer till just Deltab.