Rekryteringen till Mentor Eget Företag 2013 är igång

23/5, 2013 kl. 12:14

Det är nu sju år sedan NyföretagarCentrum Gästrikland lanserade mentorprogrammet Mentor Eget Företag för första gången i Gästrikland. Deltagandet är kostnadsfritt för adepterna som får tillgång till en egen mentor under ett års tid, programmet har har vuxit kontinuerligt i omfattning och innehåll.

NyföretagarCentrum Gästrikland har nu inlett rekryteringen av adepter och mentorer till årets mentorprogram, Mentor Eget Företag 2013. Innan programmet startar i september måste ett omfattande arbete med rekrytering av både adepter och mentorer samt matchning av dessa vara färdigt. "Oerhört stimulerande och spännande att få träffa alla drivna och engagerade individer", säger Lars Eldh, Verksamhetsansvarig inom NyföretagarCentrum Gästrikland, som leder rekryteringsarbetet.

"Till årets program har vi tio platser intresseanmälningarna har börjat komma in och om du är på gång att starta företag eller har drivit det i högst ett år, är mitt råder jag dig att kontakta oss snarast möjligt", meddelar Lars Eldh.

"Om du driver eller har drivit eget företag, vill delta i utvecklingen av lokalsamhället och har tid att ta dig an en blivande eller nybliven företgare, är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss" säger Björn Zetterberg, Ordförande NyföretagarCentrum Gästrikland, som själv är mentor i det nu pågående mentorprogrammet och avslutar med hälsningen att "det är oerhört stimulerande och givande att få lära känna dessa driftiga individer och deras affärsidéer".

Denna artikel är publicerad på Nöjesmagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

NyföretagarCentrum Gästrikland

NyföretagarCentrum Gästrikland

Medlem sedan 2009-02-24

Nyföretagarcentrum Gästrikland ger dig, som funderar på eller redan har startat ett företag, kostnadsfri rådgivning. Vi har erfarna rådgivare som... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Evenemang

Hjälp

Stäng