NyföretagarCentrum Gästrikland har nu inlett rekryteringen av adepter och mentorer till årets mentorprogram, Mentor Eget Företag 2013. Innan programmet startar i september måste ett omfattande arbete med rekrytering av både adepter och mentorer samt matchning av dessa vara färdigt. "Oerhört stimulerande och spännande att få träffa alla drivna och engagerade individer", säger Lars Eldh, Verksamhetsansvarig inom NyföretagarCentrum Gästrikland, som leder rekryteringsarbetet.

"Till årets program har vi tio platser intresseanmälningarna har börjat komma in och om du är på gång att starta företag eller har drivit det i högst ett år, är mitt råder jag dig att kontakta oss snarast möjligt", meddelar Lars Eldh.

"Om du driver eller har drivit eget företag, vill delta i utvecklingen av lokalsamhället och har tid att ta dig an en blivande eller nybliven företgare, är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss" säger Björn Zetterberg, Ordförande NyföretagarCentrum Gästrikland, som själv är mentor i det nu pågående mentorprogrammet och avslutar med hälsningen att "det är oerhört stimulerande och givande att få lära känna dessa driftiga individer och deras affärsidéer".