I Fredags var det premiär för Sundsvalls hetro vänligaste gay klubb ”Alexis” på Stadshuset, där OPa produktion gäst spelade med några nummer ur den kommande stor produktionen Visual med premiär Maj 2009 i Sandviken. Morgan Grafström en av arrangörerna för RFSL Sundsvall berättar att publik intresset vart större än vad man hoppas på. Man hade hoppas på 250 personer och till premiären kom ca 400 personer.
Ola Nygren och Per-Arne Engblom producenter för OPa Produktion är mycket nöjda med arrangemanget.
-          Det är svårt att gå in och köra en show på en begränsad scen yta, och med bara en tredjedel av ensemblen. Showen Visual är skriven för den stora scenen på hemma plan så det är klart att det inte blir riktigt som det ska vara.
 
”Fick Ändra Showen I Sista Sekund”

I sista sekund var Arrangören Trappen Event tvungen att meddela att showen måste ändras, då showen innehöll mängder av eld.  Andreas Raupach på Trappen Event menade att det inte var säkert nog med tanke på lokalen och alla tyger.
- Säkerheten går i första hand givetvis, och när vi själva inte är på plats före speldagen är det svårt att finna lösningar och se över alla säkerhets rutiner. Vi fick göra det bästa av situationen. Och så här i efterhand var det ett klokt  av Andreas Raupach att avstyra våra eld nummer.
 
Det är ingen hemlighet att det kommer förekomma en hel del farliga lyft och mängder av eld till  showen på Folkets hus stora scen i Sandviken. Publiken kommer få se fall från scen taket rakt ner i scen golvet. Men säkerheten är bevakad och noga genomgången.
- Vi har till och med sökt tillstånd för delar av vårt scen ljus för att inget ska gå fel. Vi har proffs som ser över vår säkerhet. Och dom som gör dessa fall och hopp är utbildad för att göra det.

Visual har premiär 22 Maj 2009 på Sandvikens Folkets hus Stora Scen.
http://www.opashowtime.com