Succé för nya showen på Hits For You

9/10, 2017 kl. 15:54

Den nya dinnershowen Nostalgia på showrestaurangen Hits For You i centrala Gävle har blivit en riktigt publik framgång. Vi kontaktar centralfiguren, producent och artisten Henke" Sundström för att känna på temperaturen inför hösten och julborden.

Hur är läget efter premiären?
– Tack, det känns väldigt bra. Den nya showen blev som vi trodde och hoppades, om inte ännu bättre. Vi har fått en enorm respons från gäster, massor av lovord och det är den absolut roligaste showen hittills att få göra som artist. Jag känner mig mycket nöjd över mina kollegor som gör ett fantastiskt bra jobb, återigen! Det bokas på som aldrig förr vilket känns så upplyftande efter alla månader av slit och förberedelser. Det känns verkligen som om vi går mot en rekordhöst.

Vad är på gång inför julborden?
– Julbordet med show startar onsdagen den 22:a november. Vi har vid dagens datum redan över 2100 stycken förbokade julbord. Känslan är nästan lite overkligt, eftersom vi inte ens gått ut med reklam inför det ännu. Det känns som att julbordet i år kommer att bli rekord ”all time high”. Det känns riktigt kul och jag känner mig väldigt stolt över det vi tillsammans gör. Nytt för i år på julbordet är att vi kommer att ha två stycken stationer för att hämta buffén. Det minskar väntetiderna och det kommer bli ännu bättre ruljans och logistik kring detta. Vi har knappt en enda ledig plats kvar på de sena sittningarna fredagar och lördagar - Yihaaa!

Det verkar onekligen som ni överträffat era egna förväntningar?
– Det kan man lugnt påstå. Vi har fått sätta in extra föreställningar, bland annat fyra stycken extra tisdagar där vi erbjuder julbord med show. Där har vi dessutom sänkt priset till 595:-/pp. Eftersom fjolårets julbord var en sådan succé så lade vi till Matinéjulbord med show kl. 13:00-16:30 varje fredag och lördag under november och december. Det blev väldigt lyckat så det kommer vi att köra vidare på även i år. Matinéföreställningen lämpar sig ju för både företag, privatpersoner, skiftlag, familjer med barn men även gruppboenden och föreningar.
Det är som en vanlig Showkväll bara det att den ligger tidigare på dagen. Man kan då köra halvdag på jobbet, ta med sina anställda till oss, avnjuta både show och julbordsbuffé. Alla som går på våra tidiga sittningar och är över 18 år får dessutom stämpel till Diskoteket och Karaoken senare på kvällen. Den tidiga sittningen är dessutom billigare (695:-) än kvällssittningen!


Händer det något mer än dinnershowen och julbord?
– Ja det gör det. Nytt för i år är även att vi kör Karaoke onsdagar och torsdagar under hela Julbordet. Då vi förra året märkte att det oftast kunde vara stora och glada sällskap som ville partaja vidare så kände vi nu att vi vill kunna ge en helkväll med show, mat och skönsjungande sång, där man själv får vara stjärnan i karaoken. På onsdagar och torsdagar har vi dessutom fri entré till karaoken efter showen, så att alla över 18 år är välkomna till oss för att hänga med i glädjen och musiken. Vi kommer att ha öppet till kl 01.00 dessa kvällar. En annan rolig nyhet är att vi har öppet till kl. 03.00 på helgerna, året ut. Det känns väldigt roligt och spännande! Sen blir det en efterlängtad semester. Nästa år... får ni hålla utkik...


Övrigt:
Julbord med show pågår från 22:a november till 22:a december.
Disko och Karaoke Julafton, Juldagen och Annandagen.
På Nyårsafton är det Dinnershow, Diskotek och Karaoke till kl 03.00.

För mer information se:
http://www.hitsforyou.se

Denna artikel är publicerad på Nöjesmagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Joe Formgren

Joe Formgren

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Evenemang

Hjälp

Stäng