Test inför Tågrock med Finell och Rocket 88

1/11, 2017 kl. 21:16

Under sen lunchtimme så genomförde musikentreprenören Micke Finell med sitt band Rocket 88 en spännande testspelning i anrik tågmiljö hos Järnvägsmuseet i Gävle onsdagen den 1 november.

– Vi gjorde en testspelning ombord på pubvagnen i ett nytt koncept som vi kallar för Tågrocken, berättar Micke. Vi kommer att köra fyra eller fem onsdagar i sommar med dubbla sittningar som kan ta 48 personer vardera.

Rocktåget kommer att utgå från Tierp och stannar sedan på rockstationer som Mehedeby, Marma, Skutskär, Furuvik samt Gävle. Så det blir ett par, tre timmars riktig nostalgiresa i gammal genuin tågvagnsmiljö.
– Vi kommer att erbjuda prisvärda biljetter där det även serveras tacos samt möjlighet att köpa därtill hörande drycker ombord.

Om det är ett lugnt tempo på själva tågfärden så kommer det att gunga desto mer i musikunderhållningen. På den här testspelningen var solister och pianister den grymme Elvis-tolkaren Larre Berglund från Älvkarleby och Jerry Lee Lewis lillasyster Linda Gail som stod för underhållningen accompanjerade av Micke själv på gitarr/bas och Roffe Rolfsson på trummor. Det var fullt röj och publiken i den välfyllda den pubvagnen klappade glatt takten och sjöng med i odödliga klassiker som All shook up och Great balls of fire.

I förbigående så nämnde Micke även att det planeras för ett antal folkparkskvällar på festplatsen vid Södra kolonin i Gävle under fredagar i sommar. Namn som Svenne Rubins, Mats Rådberg & Rankarna samt Madricks skall enligt uppgift vara på gång.

Han vilar sannerligen inte på lagrarna musikanten, producenten och arangören Micke Finell. Det skall vi musikälskare i den här regionen vara mycket glada för. Keep on rocking!

Denna artikel är publicerad på Nöjesmagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Joe Formgren

Joe Formgren

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Evenemang

Hjälp

Stäng