Content King

Content King

Content King är en tjänst som arbetar med sökmotoroptimering som får presumtiva kunder att hitta innehåll som de kan vara intresserade av.
När man arbetar med content marketing så skall det naturligtvis kombineras med grundläggande sökmotoroptimering vilket ofta brukar benämnas SEO vilket kommer från engelska Search Engine Optimisation.

Genom att utgå ifrån vad potentiella kunder letar efter och identifiera just de sökord och fraser som de användare använder i sina sökningar så producerar Content King innehåll utifrån detta. Sedan sökoptimeras innehållet genom att använda rätt rubriksättning samt ha med relevanta webbadresser, sociala medier samt bilder med rätt sätt bildtexter så ökas mängder av kostnadsfri trafik från olika sökmotorer. Förutom att locka fler kunder så hjälper varje artikel till att lyfta våra uppdragsgivares hemsida i ranking på sökmotorerna.

Content King kan hjälpa er med sökordsanalysen för att säkerställa att rätt målgrupp finner just era artiklar på flera ställen på Internet.

Content King är en tjänst som produceras av den rikstäckande presstjänsten Presstjänst.se
Skillnaden är att Presstjänst publicerar nyheter som i sin tur kan intressera andra medier medan Content King inte drar sig för att publicera superlativer och komparerade adjektiv som både störst, bäst och billigast.

Däremot så anger Content King alltid vilken som är uppdragsgivare så att denne får stå som avsändare och till svars för att marknadsföringen inte är vilseledande eller på annat sätt otillbörlig enligt gällande lagstiftning.

För mer information om Presstjänst se https://presstjanst.se
För priser se https://presstjanst.se/priser

Materialet publiceras på den oberoende nyhetstjänsten https://svenskpress.se

Content King är en tjänst skapad av webbyrån Precis Reklam i Gävle som även har tagit fram publiceringssystemet Yodo CMS.
För mer information om Precis Reklam se http://www.precisreklam.se
För mer information om Sveriges smartaste CMS se http://yodo.se

Visa:

Content Kings senaste material

Prisvärda höga trosor i skön bomull eller bambu

Prisvärda höga trosor i skön bomull eller bambu

(Artikel) Publicerad 21/6, 2018 kl. 10:30

Wahlmans erbjuder sköna maxitrosor som är gjorda i skön bomull eller mjuk bambu. De är lite bredare och högre i modellen, vilket gör att de sitter så bekvämt oc...

Wahlmans erbjuder sköna kalsonger till bra priser

Wahlmans erbjuder sköna kalsonger till bra priser

(Artikel) Publicerad 19/6, 2018 kl. 21:21

Wahlmans erbjuder ett brett utbud av kalsonger online. De flesta av kalsongerna har 95% bomull och 5% elastan. Det finns även underkläder som är 100% bomull som...

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Evenemang

Hjälp

Stäng