The Boppers, som bildades redan 1977, har varit den svenska rock'n roll-scenens trotjänare i hela 46 år. Deras imponerande karriär inkluderar turnéer i utlandet och spelningar på nästan varje ort och spelplats i hela Sverige. Med över 3000 liveframträdanden och en imponerande resa på 80 000 mil – motsvarande två varv runt jorden – har de satt publikrekord som fortfarande står sig starka i de svenska folkparkerna. Deras oändliga spelglädje och sprakande rock'n roll har charmat en stor publik över decennierna. Med 19 inspelade album och flera hits som har klingat i TV- och radioutsändningar, är The Boppers inte bara en del av Sveriges musikhistoria, utan de är också en vital del av dess nutid.

Men trots alla års erfarenhet och framgångar är The Boppers fortfarande "still going strong". Under de senaste åren har de spridit julglädje på långa julturnéer från Malmö i söder till Luleå i norr. Det är på dessa magiska julkonserter som de har haft nöjet att ha med sig Rockabilly Fabulous. I år är det extra speciellt, för de är alla "hemma" på Scalateatern i Stockholm den 1, 2, 7, 8 och 9 december.

Som att komma hem till The Boppers
När vi pratade med Matte Lagerwall från The Boppers, märkte vi entusiasmen i hans röst: "Det ska bli så roligt att få göra en glittrande show och fira den kommande julen på hemmaplan," säger han. "Scalateatern är ett favoritställe som är så otroligt mysigt, där vi kommer nära vår publik som vi älskar och får en härlig kontakt med alla. Skillnaden mot tidigare julturnéer, förutom låtmaterialet, är att i en del av den här showen skall besökarna verkligen känna som att de kommer "hem" till oss!"

Frida Brunzell från Rockabilly Fabulous delar Matte's positiva energi och lyfter fram den fantastiska stämning som hela ensemblen skapar: "Det är en så härlig stämning i hela ensemblen som smittar av sig på alla i teaterstolarna." Hon påpekar också att de senaste åren när de har gjort julshower tillsammans runt om i landet, har varje konsertlokal varit fullsatt. "Det kommer sannolikt att vara samma glöd och glädje på Scalateatern och det kommer att bli otroligt roligt att få bjuda på en show som är fullpackad med nostalgi och musikminnen i denna sprakande julshow som hyllar rockens ära."

En rockig resa genom historien och jultidens förtrollade värld
Så vad kan vi förvänta oss när vi närvarar vid "A True Rock 'n Roll Christmas Show"? Tänk dig en två timmar lång resa genom rockhistorien och jultidens förtrollade värld. Däremellan en trivsam paus med möjlighet till förfriskningar, avstämning och ladda för nästa akt. The Boppers och Rockabilly Fabulous kommer att leverera en blandning av klassiska och nya jullåtar med sina karakteristiska rytmer och harmoniseringar samt ikoniska rhits från åren som gått, som kommer att få hela teatern att sjunga med.

Men det här är inte bara en musikalisk upplevelse, det är också en visuell fest. Förvänta dig scennummer som sprakar av energi och kreativitet och får dig att glömma vardagens bekymmer. Du kommer att bli omringad av gnistrande ljus, lekfulla koreografier och en atmosfär av festlig glädje som bara julen och The Boppers tillsammans med de förtrollande Rockabilly Fabulous vill bjuda på.

Så vad väntar du på? Ta med dina nära och kära, dina vänner och kollegor och fira in julen på det mest rockiga och nostalgiska sättet möjligt. "A True Rock 'n Roll Christmas Show" på Scalateatern i Stockholm kommer att vara en kväll som du sent kommer att glömma. Och kom ihåg, det är mer än en konsert, det är en upplevelse utöver det vanliga. Vem kan stå still när taket lyfts med rock'n roll och julglädje? Boka dina biljetter nu och gör dig redo för en magisk kväll fylld med sväng och stämningsfull musik. Ladda inför årets största högtid med en tidig julklapp i form av detta härliga musikaliska juläventyr!

Hemmavideo inför showen https://www.youtube.com/watch?v=pJv358hiz70


För mer information om showen och The Boppers
Intervjuer och bokning kontakta
Mats Bokström
Act4You marketing AB
Upplandsgatan 73
113 44 Stockholm
mats.bokstrom@act4you.se
073-576 50 66
https://boppers.se/

Företagsbokningar och bussresor, kontaktuppgifter ovan.

Biljettinformation
https://www.scalateatern.se/forestallning/a-true-rock-n-roll-christmas
Boka er biljett här:
https://biljett.scalateatern.se/sv/buyingflow/tickets/14599