Sedan Annika Fehling släppte sin första singel Oktoberbarn 1993 för 30 år sen, har det hänt en hel del. Hon är ett välkänt namn inom musikbranschen som artist, sångerska, kompositör och musiker. Hon har medverkat i Melodifestivalen, vunnit kulturpriser och stipendium, turnerat med sin musik världen över i 25 år och utkommit med 14 album hittills. Förutom solo, är hon även del av supergruppen Glimra - två Ainbuskar och en Fehling, och AFT - Annika Fehling Trio.

Med influenser från både svensk och internationell musikscen har Annika skapat en egen, unik ljudsignatur som fångar lyssnarnas hjärtan. Hennes texter är ofta personliga och känslosamma, och musikaliskt kan man förvänta sig en blandning av folk, pop och akustiska element som bär fram hennes budskap på hennes egna karismatiska och engagerande sätt.

Med den nya låten ”Sockervaddsvals” tar Annika med oss på en nostalgisk resa till barndomens förundran.
”"Sockervaddsvals" är inte bara en sång, det är en resa tillbaka i tiden till det ögonblick då man som barn första gången klev in på ett tivoli och de stora förväntningarna. Sången är en drömbubbla som låter oss känna upprymdhet och förundran över världen igen”, säger Annika Fehling

Med på produktionen från Spacefield Studio finns Christer Jonasson Tolv, gitarr och lapsteel, och Robert Wahlström, piano och produktion, förutom Annika på gitarr och sång.

Citat om Annika Fehlings Sockervaddsvals:
”Lyssna in den här produktionen. Flera gånger. Låt dig svepas med av ljuden, av fantasin, av drömspelet. Annika går vidare i sitt högst personliga skapande. Det är härligt. Det följer inga inrutade mallar, det lever. Det är förförande. Det är vackert. Det är jäkligt bra! Dansa vidare Annika!”, - Marie Bergman

Sockervaddsvals släpps 18 oktober på Spotify och alla digitala plattformar. 

För mer information: https://www.annikafehling.com/ 

För intervjuer: Anette Ståhl på Enmusa Music anette@enmusa.se eller 0707 180 120