Vi har tagit fram flera olika appar som garantera kommer underhålla dig från morgon till kväll utan att du behöver ta ett steg utanför ditt hem

FitOn

En träningsapp utformat likt Netflix. Inspelade träningsvideos från tränare såsom Jeanette Jenkins, Kenta Seki med flera. Utbudet är stort och passar alla. Oavsett om du letar efter styrkepass, konditionsträning eller yoga. Det finns lite av varje och passar alla som vill röra på sig. Även om tiden är knapp finns det alternativ för intensivträning på 10 minuter till 60 min och mer. Appen är gratis. 

BookBeat

BookBeat är en app för dig som älskar att läsa böcker. Istället för att traska iväg till butiken för att köpa en bok eller låna en från biblioteket kan du nu få alla världens böcker direkt i telefonen. Du hittar ljudböcker och e-böcker med över 200 000 titlar som passar alla åldrar och smaker. 

Spotify

Spotify är en av världens största streamingtjänster av musik och lanserades år 2008. Tjänsten ger dig tillgång av musik från hela världen med ett utbud på miljontals låtar. 

Spotify ger dig två alternativ antingen har du gratistjänsten som låter dig lyssna obegränsat på musik med avbrott av reklam eller så kan du välja att betala, då kan du ladda ner musik och spela offline. Du slipper även att lyssna på reklam mellan låtarna vilket kan vara väldigt skönt. 

Netflix

Netflix är en välkänd streamingtjänst som finns över hela världen. Du kan titta på film, serier och dokumentärer obegränsat. Oavsett om du är själv eller bor med flera familjemedlemmar passar utbudet stora som små. Förutom att du kan streama filmer och serier lanserade Netflix en offline tjänst, tjänsten innebär att du kan titta på filmer och serier utan att vara uppkopplad till nätet. 

William Hill 

William hill är en spelapp som passar dig som tycker att det kan vara kul och spela en stund på antingen саѕino, роker eller ѕportsbetting. Förutom att du kan spela på olika typer av spel har även William hill en streamingtjänst där du kan streama alla olika typer av sporter direkt i din mobil eller surfplatta. Du kika in på саѕino sverige om du tycker om att spela online. Du kan du hitta massor av spelautomater med sporttema och till och med livebettingalternativ för att underhålla dig var som helst eller när som helst.

Foodora 

Alla behöver vi äta och det är inte alltid vi har mat hemma. Foodora är en onlinetjänst som levererar varor hem till dörren. Du behöver inte göra mycket mer än att klicka hem det du önskar och inom ca 45 minuter är varorna levererade hem till dig. Tjänsten erbjuder mat från restauranger och varor från butiker. Appen finns att ladda ner på Apple store och Google play. 

Duolingo

Det är inte bara träning, böcker, filmer eller spel som du kan göra från hemmet. Duolingo är en språkapp. Oavsett om du är nybörjare eller på avancerad nivå kan du lära dig över 30 olika språk direkt från soffan. Du får ordförståelse, meningsuppbyggnad, grammatik och stavning. Appen är helt gratis och kan användas för både vuxna och barn. Ett roligt sätt att lära sig nytt språk genom telefonen. 

Summering

Idag är det inte mycket du inte kan göra via telefonen eller surfplattan vilket är en fantastisk utveckling och ett klimatsmart alternativ. Dessa appar är definitivt att rekommendera de dagar du inte har lust att lämna hemmet men fortfarande vill ha underhållning utan att bli uttråkad. Självklart fungerar de att användas utanför hemmet med om det skulle vara så.