Botemedlet under karantäntider – Lovebuddy.se

23/4 kl. 11:22

Lovebuddy.se rapporterar att trafiken till deras hemsida har ökat med hela 2677 % under mars månad 2020.

Efter att den svenska regeringen i början av mars månad presenterat en rad olika åtgärder på flera områden för att bekämpa viruset var det många svenskar som började bunkra upp med både mat och toapapper. När utrikesdepartementet den 14 mars meddelade att de avråder från allt resande dröjde det inte länge förrän många aktörer började ställa in och avboka arrangemang. Allt fler verksamheter låter också sina anställda arbeta hemifrån.

Under en hemmakarantän kan tristessen bli påtagbar. För den som ofrivilligt eller frivilligt sitter i hemmakarantän kan tiden upplevas som väldigt långsamtgående. Allt fler svenskar har därför gått på jakt på nätet efter olika slags nöjen. Många tittar på filmer och serier via streamingtjänster, lyssnar på ljudböcker och köper hem spel för att få tiden att gå.

Försäljningen av sexleksaker i Sverige har ökat med mer än 500 % efter att svenskarna började isolera sig i hemmen för att begränsa spridningen av corona. Detta enligt uppgifter från Lovebuddy.se, landets största återförsäljare av produkterna.

”Sexleksaker kan användas både för par och singlar för att krydda till tillvaron. Under karantäntider kan detta vara ett bra botemedel mot tristess”, säger pressansvarig.

https://lovebuddy.se/ har rapporterat att trafiken till deras sajt under mars månad 2020 har haft en ökning på 2677 % jämfört med mars månad förra året. Det har också blivit en markant ökning vad gäller efterfrågan på sexspel för par. Sajten hade också en ökning av antalet läsare av deras sexnoveller under mars månad med 18 000 läsare, jämfört med samma period år 2019 då sajten hade cirka 14 000 läsare.

Lovebuddy.se spår att de kommer att se en fortsatt ökning så länge som svenskarna stannar hemma och utövar social isolering.

Denna artikel är publicerad på Nöjesmagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Frida Engström

Frida Engström

PR Direkt

Från Stockholm, Uppland

Medlem sedan 2020-01-30

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt ... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer