Dags för ny skaldjurskväll på Valbo Värdshus
12/8, 2016 kl. 16:25Fredagen den 2 september är det åter dags för den uppskattade skaldjursbuffén på Valbo Värdshus. Den här gången utlovas gratinerad hummer bli kvällens höjdpunkt.
– Konceptet uppskattades av gourmander från hela regionen så därför fortsätter vi med våra populära teman, hälsar ägaren Hasse Dorsén som med sin fru Susann även driver det intilliggande Hotell Ramudden.
– Vi satsar alltid på att bjuda på en en riktig smakupplevelse och skaldjursbuffén har varit mycket uppskattad när vi haft den tidigare, så jag törs lova att även den här kvällen blir en riktig höjdare för alla älskare av seafood, berättar Hasse.
Tidigare temakvällar har varit mycket uppskattade och fullbokade med teman som Fransk buffé, BBQ- samt Viltbuffé. Flera kulinariska överraskningar utlovas i framtiden.
Valbo Värdshus på Valbovägen 179 är beläget mellan Hotell Ramudden och Nybo handelsgård i Valbo. Det är en gourmetrestaurang av hög klass där gästerna kan njuta av en exklusiv men prisvärd meny. Hemlagad lunch serveras tisdag till fredag och restaurangen är öppen kvällstid onsdag till söndag. Dessutom erbjuder man en konferens- och festvåning för minnesstunder, fester och bröllop.
Officiellt har restaurangen öppet till kl. 22.30 kvällstid men mottot är enkelt;
– Så länge våra gäster äter, dricker och trivs är dörren öppen, hälsar Hasse.
Denna artikel är publicerad på Nöjesmagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »
Kommentarer
Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!