Tjänsten har utvecklats för att det skall vara ännu lättare att besöka restaurangen och kunna beställa dryck, fika och tilltugg från en enklare menyi första hand på uteserveringarna under högsäsong. På det här sättet välkomnar man även de som inte har för avsikt att äta en komplett meny eller för husbilsbesökare, sommargäster och båtgäster som vill sitta och njuta av solnedgången ljumma sommarkvällar i den unika hamnmiljön. Men man kan även börja med enkel dryckbeställning för att sedan påkalla service genom samma funktion.
– Faller det härväl ut så kommer vi naturligtvis att utveckla konceptet även övriga tider på året, säger Johan Björklund på Axmar Brygga. Vi testade det redan på julbordet och det var mycket uppskattat och fungerade mycket bra då. Det är även bra snabbservice för våra MC- och bilträffar under sommaren då man oftast vill göra enklare beställningar och sitta på uteserveringen.

Så här fungerar det:

  • Öppna kamera-appen på din mobil.
  • Rikta kameran mot QR-koden.
  • Följ länken som visas.


​Fördelar med tjänsten:

  • Snabb och smidig beställning och betalning.
  • Direktkontakt med servitören vid behov.
  • Bättre service på de två uteserveringarna som vetter ut mot havet och den unika skärgårdsmiljön.


För att göra upplevelsen ännu mer bekväm för gästerna finns också gratis Wi-Fi tillgängligt:

Axmar Brygga hälsar alla varmt välkomna och tackar för besöket. Den nya tjänsten är ett steg i att hålla bästa möjliga service, särskilt under sommartid när restaurangen är välfylld av besökare som vill njuta av den fantastiska havsutsikten.

Läs mer om Axmar Brygga här https://axmarbrygga.se