Joakim Jönsson, Key Account Manager på iCell, uttrycker stor entusiasm inför eventet.
– Nordbygg är den perfekta arenan för oss att presentera våra hålbara isoleringslösningar. Vi ser en ökande efterfrågan på mer miljövänliga och hållbara byggmaterial, och här får vi möjlighet att visa hur våra produkter kan bidra till en grönare byggbransch," säger Jönsson.
Företaget, som har gjort sig känt för sina cellulosa-baserade isoleringsmaterial utvecklar ständigt sina produkter för att möta och överträffa branschens stränga krav.
– Våra produkter är inte bara effektiva när det gäller energibesparing, de bidrar även till en bättre arbetsmiljö och minskad miljöpåverkan under byggprocessen, förklarar Jönsson.

Under mässan kommer iCell att visa sina isoleringsmaterial. Besökare kommer att kunna se, känna på och jämföra olika isoleringstyper och deras prestanda.
– Vi vill att besökarna ska få en förståelse för hur vår isolering fungerar i praktiken och vilka fördelar den medför, inte bara teoretiskt utan också i verkliga byggprojekt, tillägger han. Det handlar om att skapa en bättre framtid genom innovativa byggmetoder, och det är vad vi på iCell arbetar för, avslutar Jönsson.

Med sin starka närvaro på Nordbygg är iCell inställda på att inte bara visa upp sina produkter, utan också att skapa dialog och samarbete för en mer hållbarar byggbransch. Besök monter C05:43 för att få en närmare titt på framtidens isoleringsmaterial och ta del av deras kunskap och passion för hållbara bygglösningar.

Varmt välkomna att träffa oss på
Nordbygg
Monter C05:43
Stockholmsmässan, Älvsjö
23-26 april 2024

Här laddar ni ner era fribiljetter >>

Öppettider: 
Tisdag 09.00-17.00 │Onsdag 09.00-17.00 │ Torsdag 09.00-18.00 │ Fredag 09.00-16.00

Om iCell
iCell är ett innovativt företag som leder utvecklingen av miljövänlig isolering med produkter framställda av återvunnet material. Sortimentet består av både lösull och isoleringsskivor tillverkade i Sverige av återvunna tidningar och cellulosa från barrträd. Med en passion för hållbarhet är iCells produkter designade för att minska energiförbrukningen och därmed bidra till en lägre miljöpåverkan. Detta är särskilt viktigt i en tid där energiförbrukningen i bostäder och lokaler spelar en stor roll för Sveriges totala energianvändning. Användning av iCells produkter borgar för hög miljömässig standard och en hållbar framtid.
För ytterligare information se https://icell.se

Om Nordbygg 2024
Nordbygg strävar efter att vara den centrala samlingsplatsen för intressenter inom bygg- och fastighetsbranschen, med fokus på diskussioner kring villkor, stadsplanering samt produkter och tjänster för fastighetsproduktion och underhåll.
Nordbygg erbjuder en fysisk mötesplats där branschaktörer kan främja affärs- och branschutveckling. Utöver det årliga evenemanget på Stockholmsmässan arrangerar Nordbygg även specialiserade möten som Samhällsbyggararenan i Almedalen, Fastighetsenergi och Byggmaterialdagen.
Nordbygg samarbetar nära med flera branschintressenter, både utställare och besökare. Sex branschorganisationer, inklusive Byggmaterialindustrierna och Svensk Ventilation, är medarrangörer för evenemanget. Nordbygg samarbetar också med andra framstående organisationer och aktörer för att främja branschutvecklingen.
För mer information se https://www.nordbygg.se