I april beger sig en av våra allra mest folkkära sångerskor Kikki Danielsson ut på en av sina största kyrkoturnéer någonsin. Med sig har hon musikerna Sören Karlsson på gitarr och Gunnar Frick på piano. Turnépremiär den 3 april i Örnsköldsvik och turnén ”Himlen kan vänta” gästar 10 orter runt om i landet!

- Att sjunga i kyrkor är alltid en stark upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en unik stämning som man inte får uppleva i andra lokaler, detta blir min största sammanhängande kyrkoturné och jag ser verkligen fram emot att få uppleva många av dessa vackra platser, säger Kikki Danielsson

På konserten kommer Kikki framföra flera låtar både från hennes senaste skivor och även alla de mest älskade sångerna ur hennes långa karriär som ”Bra vibrationer”, ”Miss Decibel”, ”Dag efter dag” med flera.

Kikki Danielssons karriär tog fart ordentligt i mitten av 70-talet när hon började som sångerska i Wizex och senare under 80-talet som sångerska i countrypopbandet Chips. Kikki har deltagit i Melodifestivalen 10 gånger och vann melodifestivalen 1982 med Chips och låten ”Dag efter dag” och som soloartist 1985 med megahiten ”Bra vibrationer”! Kikki medverkade även i åttonde säsongen av programmet ” Så mycket bättre” där hon tolkade låtar av bland annat Uno Svenningsson, Sabina Ddumba och Eric Saade m.m.

På turnén har Kikki Danielsson med sig Sören Karlsson (Gitarr) och Gunnar Frick på (Piano).

Turnéplan: ”Himlen kan vänta” våren 2020

3 april - Örnsköldsvik, Själevads kyrka
4 april - Järvsö kyrka
5 april - Söderhamn, Norrala kyrka
16 april - Norrtälje kyrka
17 april - Nora kyrka
18 april - Askersunds landskyrka
19 april - Karlsborg, Garnisonskyrkan
24 april - Enköping, Vårfrukyrkan
25 april - Nynäshamns kyrka
26 april - Oxelösund, S:t Botvids kyrka

Biljetter är släppta via: http://www.monarch.se

MONARCH MUSIC GROUP

Press och intervju-förfrågningar kontakta: Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com Werecki Promotion Company http://www.werecki.com