Musiken har alltid varit en stor och viktig del av ODEBRANDs liv. Han har sedan tonåren skrivit egna låtar och har tidigt velat uttrycka sina personliga reflektioner genom musiken. Ofta handlar låtarna om nära relationer och livets mysterier. Han har gett ut ett flertal album och 2013 släppte han albumet Kasta första stenen en temaskiva som handlade om försoning och om att vända andra kinden till. Sedan flera år turnerar ODEBRAND flitigt utomlands och i Sverige och bara i år har han gjort fler än 120 spelningar.

Nu tar ODEBRAND nya tag inför kommande albumet som beräknas släppas i januari 2019 samt flera and spännande samarbeten väntas under nästa år med The Word.

”The Word är lika mycket en sång som en önskan, en förhoppning och en vädjan från en Far som saknar en nära relation till sin son. Jag ville skriva sången som jag hoppas kommer få vardagen att förändras för Mig och Min Son men även få andra människor att inse att om två personer verkligen vill ha en bra relation så går det om man bjuder till och är öppen för att lyssna, förstå och förändra sig själv. Just say The Word”, säger ODEBRAND

Fakta om The Word:
Gitarrer: Göran Eriksson
Lead Sång & Gitarr: ODEBRAND
Trummor & Percussion: Micke Dahlén
Bas & Mastering: Fredrik Landh
Fiddle: Mark Evitts (Nashville)
Kör: Göran & Karin Eriksson (Thyra)

För mer information: http://www.odebrand.com
Promotion: Anette Ståhl, anette@enmusamusic.com, 0707-180 120