Technoboy, Wildstylez, Showtek, Headhunterz och Brennan Heart är kanske för de flesta helt okända. För Robin är dem några av dem mest välkända och väluppskattade DJ:s inom genren Hardstyle.

– Jag har själv försökt att producera egen Hardstyle, men har alltid känt att det varit för svårt och tidskrävande. Så istället för att producera eget så tänkte jag att jag skulle främja det som redan finns, i ett försök att öppna folks öron till annan musik än den man hör på krogen idag, säger Robin.

Robin har nu startat en ideell musikförening, vid namn Baskalas, där han ska skapa evenemang för likasinnade och människor som vill prova på.

Genren Hardstyle utvecklades ursprungligen genom Hardcore Techno och Hardtrance. Musiken man hör är en så kallad ”kick” som följs upp av en synthmelodi och andra olika element, i ungefär 150 BPM (Beats Per Minute).

– Min dröm är att kunna ta hit alla de stora DJ:s för att spela på mina evenemang. Huvudsaken för mig är att kunna ge både besökarna och DJ:s en otrolig upplevelse, någonting i stil med de fester som finns nere i Holland och Belgien.