Den vänliga unga damen, som jag då fick prata med, bokade snabbt in mig för nästa dag såsom jag ville.

Väl på plats blev jag mottagen med ett vackert leende och en pytteliten kopp kaffe. Brrr! Men jag piggnade till ordentligt.

Nyckelkortet, de flertalet frottéhanddukarna och badrocken i elegant utförande fanns redan framtagna till mig.

Torrbastu

Efter en inledande dusch och tvagning, började jag med en 70 graders Torrbastu, som snabbt blev 90 grader varm, när några rejäla skopor vatten fick förångas.

Först en mellanliggande dusch och en skön stunds relax med meditativ bakgrundsmusik på låg volym.

Ångbastu

Sedan fick jag återuppleva en autentisk ångbastu! Från halsen och ned till fötterna omslöts jag av ett behagligt varmt moln av fuktig ånga! Kände hur kroppens muskler sakta kändes lättare, avslappade och hur spänningarna avtog.

Dags för en lätt måltid i en bekväm fåtölj !

Det var gott om tid för en fortsättning, och jag kunde välja bland Massage, Aromaterapi, Varma Relaxstenen & Mycket Mera!

Massage

Och mitt val föll på En skön Massage utförd av kunniga och känsliga händer och därefter vila och avslappning på den stora varma Relaxstenen.

Här hade jag nog behövt en kudde under huvudet.

Det finns också ett stort och välavvägt kropps- och presentsortiment här. Tacksam för att de inte envisades med att jag skulle köpa av dessa varor!

Innan avslut passade jag på att sjunka ned i en däckstol med en öl (alkoholfri) i Relaxavdelningen.

Jag hade en skön känsla i kroppen, spänningarna var borta, och istället kom välbefinnande och gott humör, av denna fullständiga avkoppling!

Det här kommer jag att göra snart igen – Var så säker!

Bokning

För bokning från och med februari och framåt 070-846 41 51.