Sissel Kyrkjebø på stor konserthusturné med ”Sissels jul” 2018 i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Turnépremiär blir den 29 november i Kalmar och gästar Göteborg, Stockholm, Karlstad och Malmö (Se turneplan nedan).

Det blir en konsert med genuin julstämning. Tillsammans med rösten så har Sissel den unika utstrålningen på scen som gör att du känner att hon sjunger direkt till dig och bara dig. Kombinationen av den fantastiska rösten och scennärvaron har gjort Sissel till en mycket eftertraktad artist i stora delar av världen. Hon har under åren samarbetat med Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel och José Carreras för att nämna några. Bara i Norden har Sissels julkonserter setts av över 1 miljon människor ett närmast oslagbart rekord i detta sammanhang. Tillsammans med Placido Domingo och José Carreras blev Sissel inbjuden att genomföra den första julkonserten i Moskva efter Sovjetunionens fall.

Sissels stämma får änglarna att häpna. Kombinationen av den fantastiska rösten utstrålning och scennärvaron har gjort Sissel till en mycket eftertraktad artist i stora delar av världen och en artist som andra gärna vill samarbeta med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel och José Carreras för att nämna några. Tillsammans med Placido Domingo och José Carreras José Carreras blev Sissel inbjuden till att uppträda på den första offentliga julkonserten i Moskva efter Sovjetunionens fall. Jul har det blivit mycket av för Sissels del, både på skiva och som konsertartist.

Sissels Jul 2018 kommer förutom Sverige bland annat att besöka Norge, Danmark och Tyskland så välkommen på en konsert med genuin julstämning.

TURNÈPLAN: SISSELS JUL 2018

29 november Kalmar, Kalmarsalen.
30 november Göteborg, Lisebergshallen.
1 december Stockholm, Filadelfiakyrkan.
2 december Karlstad, CCC
3 december Malmö, Malmö Live.

(Med reservation för eventuella ändringar) http://www.besterman.nu

BESTERMAN AB

Producent: Peter Besterman

Presskontakt: Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com Werecki promotion Company http://www.werecki.com

Fotograf: Tom Kolstad