Hur arbetar ni med att hålla varje show fräsch och engagerande, i era historiska lokaler?
– Vi trivs otroligt bra här och varje år blir en nytändning då vi skapar en ny show, får nya gäster att underhålla och se allas reaktioner på det vi skapat. Vi har ett bra samarbete tillsammans och när de kreativa tankarna vi har blir till verklighet så känns det helt fantastiskt och vi är stolta över att vi år efter år får förverkliga dessa drömmar.

Du har berättat att den nya artisten Olivia har integrerats väl i teamet. Kan du beskriva hur processen ser ut när ni väljer ut och introducerar nya artister till er ensemble? Vilka egenskaper värderar ni högst?
– När vi väljer ut nya artister så kollar vi mycket på hur vi passar ihop på det personliga planet, utanför scenen, det är väldigt viktigt. Det gäller att det är högt i tak. Vi värderar personligheten högst, samtidigt som vi behöver låta bra i sången tillsammans ute på scenen bland våra gäster.

Med tanke på den höga efterfrågan och de positiva recensionerna, vad tror du är de huvudsakliga anledningarna till att folk väljer att återvända till era shower? Finns det särskilda element i "Passion" som du anser vara nyckelfaktorer till dess framgång?
– Jag tror att de gäster som vi tidigare haft vet om vad som får hos oss, en genuin glädje med både tokerier, skoj, musik, sång, god mat och härligt umgänge tillsammans med andra gäster. Showen Passion har än mer variation och musik och nummer, komik, rock, svenska favoriter, pop, ballader samt en hel del komik och hög igenkänningsfaktor på låtar. Förutom en stor lokal publik så är det fantastiskt kul med alla långväga gäster som kommer till oss varje kväll, både från Dalarna, Uppland, Hälsingland och Norrland.

Finns det några specifika nya projekt eller expansioner ni kan avslöja för er publik inför kommande säsong?
– Just nu så är vi mitt uppe i att söka en ny artist, till hösten så presenterar vi både en ny show samt en ny kvinnlig artist. Vi kommer även att förnya vår scenteknik och kommer att jobba än mer med de visuella effekterna. Vi kör showen Passion till och med lördag den 8:e juni sedan tar vi sommaruppehåll med showen. Men det är ju högtryck även på diskoteket, nattklubben och karaoken så det fortsätter vi med varje helg.

Har du någon hälsning till de som ännu inte sett showen?
– Absolut, det är bara att ta på festkläderna, ta med företaget, sambon, vännerna eller svärmor och roa er tillsammans med oss på Hits! Har ni dessutom någon att fira då är Hits det perfekta stället för er. Det gäller både nya och gamla vänner, varmt och hjärtligt välkomna!

För mer information och biljettbokning:
https://hitsforyou.se