Första singeln ut på 20 år från COME är ”Wendy” och parallellt släpps även en grym musikvideo regisserad av Patric Ullaeus. Detta är bandets första smakprov på två decennier taget från deras kommande debutalbum med release hösten 2022. Räkna med att COME gör comeback och levererar flertalet nya tunga låtar under året.

Lyssna på COME ”Wendy” (Spotify) Klicka här...
Musikvideopremiär (YouTube) Klicka här..

Musikvideon "Wendy" är regisserad av Patric Ullaeus. Patric har också regisserat ytterligare två videos till kommande singlar att se fram emot.

Singelrelease COME "Wendy" onsdag den 22 juni 2022.

1996 gjorde COME (aka CUM) sin sista spelning och det fanns inga planer på att någonsin de skulle spela ihop igen. MEN under en middag hösten 2016 väcktes idén om att träffas en helg och spela ihop igen trots att varken Markus Boman eller Filip Ramovic hade hållit på med musik de senaste 20 åren. Den helgen blev inte en åter-upplevelse av gamla tider utan resulterade i flera nya låtidéer. Och så har det fortsatt.

Två nya medlemmar har tillkommit de senaste två åren. Jonas Eckerström på lead gitarr/sång och Johan Sjunnesson på bas. Bandet har med sin nya sättning utvecklat ett nytt sound men bevarat den ursprungliga energin som är utmärkande för Come.

Come (aka Cum) bildades 1993 i Varberg och efter bara några månader fick de skivkontrakt med nystartade Recordia Records. Singeln ”Love Me” och två andra låtar släpptes och med mycket inspiration skrevs det massor med nytt material. Come spelade på många legendariska klubbar runt om i Sverige. Höjdpunkten var Arvikafestivalen -95 där de fick lysande recensioner. Göteborgs Posten skrev ” Årets upplaga av Arvikafestivalen kanske inte går till historien som den bästa men det fanns ljusglimtar som Stone Funkers, Prodigy och Varbergsbandet Come som bjöd på explosiv energi” (Källa: Daniel Claeson)

Nu var skivbolaget Roadrunner ute efter att skriva kontakt med Come. De ville även att killarna skulle flytta till London. För killarna i bandet var tajmingen inte helt hundra eftersom de var nyfikna på andra saker i livet.

Surfaren Markus Boman hade precis blivit ägare till Surfers Paradise i Varberg. Filip Radovic var mitt uppe i studier och drog till USA och New York University och avslutade så småningom sin doktorsavhandling i teoretisk filosofi. Krister Sjöberg fortsatte med musiken men har mestadels ägnat sig år reggae.

Medlemmar i COME:
Filip Radovic - Sång, Gitarr
Markus Boman - Trummor
Johan Sjunnesson - Bas
Jonas Eckeström - Lead Gitarr, Sång

Instagram: Comesweden
Youtube: Come Sweden
Facebook: Come - Sweden
Press: www.werecki.com

COME RECORDS

PR: WERECKI PROMOTION COMPANY

www.werecki.com