Det finns ingen el men däremot får man utnyttja alla faciliteter nere vid Axmar Brygga inklusive det helt nya servicehuset. Där finns det diskrum med både mikrovågsugn och tvättmaskin samt flera toaletter och dubbla duschar. En annan positiv nyhet är att fria duschar numera ingår när man bokat sin plats. Inne i den gemytliga havsrestaurangen har men gjort i ordning en helt egen ställplatslounge som naturligtvis även välkomnar husvagnsgästerna från Ladan liksom båtfolket som angör i hamnen. Den finns inne i restaurangen vid öppna spisen där man kan slå sig ner efter maten eller om man bara har varit ute och promenerat och vill träffa några likasinnade. Nytt för den här säsongen är att nu bjuds de som bokat en ställplats både vid restaurangen eller uppe vid Ladan på kaffe när de vill under sin vistelse.
– Självklart så bjuder vi som tidigare våra ställplatsgäster på kaffe efter maten men om man t.ex. har tagit en promenad är man välkommen att kika in och ta en kopp i loungen, hälsar grundaren och ägaren Yngve Persson. En annan uppskattad möjlighet ar att man kan sitta på bryggan med sin kaffekopp och blicka ut över hav och skärgård hela förmiddagen till vi öppnar restaurangen klockan 12.00.

Det händer mycket i Axmar i sommar och fler och fler väljer att stanna mer än en natt vilket man också vill uppmuntra med den här förmånliga prissättningen.
– Vi vet att många njuter av att stanna ett par nätter eller mer i stället för att bara jaga nya platser varje natt, säger Yngve. Vi vill ju göra så att man hinner upptäcka allt som finns att göra i Axmar, oavsett om man väljer att strosa runt, äta, cykla, paddla eller kanske ta en båttur ut i skärgården. Vi hoppas att det här även skall bli ett riktigt attraktivt alternativ för barnfamiljer med husvagnar. En campingplats kostar ju flera hundra men här får man en hel del pengar över och kan samtidigt njuta av både natur och kultur. Vi har sedan flera år fått allt fler husbilar som hälsar på oss på Axmar Brygga, men vill även välkomna husvagnar. På ställplatserna vid restaurangen har vi begränsat utrymme för husbilar och inte plats för både vagn och personbil. Men med den här lösningen i centrala Axmar bruk så finns det plats för alla som vill hälsa på här i natursköna Axmar.

Ingen förbokning vid Ladan på Torget
Ställparkeringen vid Ladan på Torget för både husvagnar och husbilar behöver inte förbokas utan det är drop-in och betalning via det ordinarie systemet https://axmarbrygga.se/sv/stallplatser
innan man gör i ordning sitt ekipage för natten.
​Obs! Glöm inte att ange reg.nr.
Pris endast 99 kr per natt. Ingen el men alla faciliteter i övrigt som toaletter och tömning vid Axmar Brygga ingår.
Var beredd att uppvisa er bokning/betalning vid ställplats och nyttjande av faciliteter på begäran.

Ställplatser vid restaurangen
Intill restaurangen finns idag 32 ställplatser med el och 8 utan. Dessa kostar 195 kr utan el och 245 kr/natt med el.
Dessa platser bokas via hemsidan lika ovan, även vid drop-in, innan man åker in och parkerar på restaurangområdet.
Bokning kan naturligtvis även göras flera dagar innan ankomst.
Skulle det vara fullt på restaurangområdet så finns det som sagt alltid extra platser utan el för drop-in vid Ladan på Torget.

Information om ställplatser för husbilar vid restaurangen >>