Taco Bar - stark catering

20/9, 2018 kl. 18:15

När Taco Bar etablerade sig på N Slottsgatan 5 fick Gävle ytterligare en exotisk restaurang! Taco Bar erbjuder en meny med tacos, som är grunden, men också en meny för alla smaker. Restaurangen serverar lunch och har öppet för kvällsgäster. Det är Rima och Josef Awn, som efter ett liv med många flyttningar hamnat i Gävle, där de känner sig hemma efter 7 år i vår fina stad. De sålde Mingel & Bar förra året och efter att ha kollat på restaurangutbudet i Gävle så fastnade de för konceptet Taco Bar.

– Taco Bar är ett intressant koncept som erbjuder oss möjlighet att servera mat som de flesta gillar, säger Josef Awn. Tacos kan varieras i det oändliga och i princip alla våra rätter kan anpassas för både vegetarianer och veganer.
Tacos Bar har en bred meny med spännande smaker: Tacos, Nachos, Quesadillas, Enchiladas, Burritos, Hamburgare mm.
Konceptet använder de även för catering för 10-200 personer.
– Just nu har vi ett hösterbjudande med vår buffet för catering för bara 120 kronor, säger Rima Awn. Priset gäller för hämtning av minst 10 portioner men om så önskas kan vi leverera och dessutom ordna med personal som dukar upp.
Det här ingår i cateringbuffén: tortillabröd, nachos, hotsås, gräddfil, färsk salsa, sallad, hackad rödlök, koriander, riven ost, guacamole, jalapeños, pink pickled onions, lime samt några av deras mest uppskattade varma fyllningar:
• CARNITAS – Den mexikanska motsvarigheten till Pulled Pork. Fläskarré hickoryröks low & slow, på låt temperatur i ca 10 timmar. Köttet dras isär och blandas med mexikansksås med smak av smokey chipotle och spiskummin. Resultatet är magiskt.
• SHREEDED BEEF – Fint marmorerad högrev som hickoryröks i över 20 timmar till perfektion. Köttet dras isär och blandas med riktig BBQ-sås för att bli saftigt och extra smakrikt.
• KRYDDIG TACO BAR KÖTTFÄRS – Köttfärs med maximalt 10% fetthalt där vi tillsätter lite färsk lök och tomatpuré, därefter kryddas den med vår unika tacokrydda.
• KYCKLING – Vi kryddar kycklinglårfilé med salt, paprika, spiskummin, vitlök, oregano, cayennepeppar och svartpeppar. Perfekt till våra Soft Tacos.
• VEGETARISKT – Du kan få nästan alla våra rätter vegetariska. Välj mellan en het kryddig ratatouille på sojabönor, kallad Chilli Veggie eller våra refried beans.
– Det är bara att höra av sig för att få en offert på catering enligt kundens önskemål, säger Josef Awn.
Man kan också ordna festen genom att hyra restaurangen, som erbjuder en miljö som gjord för ett Tacos-party!

Josef Awn

Josef Awn

Mingel & Bar i Gävle AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2018-09-19

Taco Bar Gävle
Vi finns på Norra Slottsgatan 5 i Gävle. Vi erbjuder en bred meny med spännande smaker: Tacos, Nachos, Quesadillas, Enchiladas, B... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Evenemang

Hjälp

Stäng