Vad hör TV:n till? Soffbord, soffa och givetvis en tv bänk. Nu är det kanske många som väljer att hänga sin TV direkt på väggen. Det är ganska modernt men visst håller du med om att en bänk är riktigt bra för att den ger dig extra förvaringsplats och ser riktigt snygg ut. En TV – bänk kan du beställa både på nätet eller köpa i en vanlig butik.

TV - bänken ska passa vardagsrummets övriga stil

Vad ska du tänka på när du väljer en TV – bänk? Utbudet är stort och du kan välja allt ifrån klassiska snygga modeller till futuristiska och moderna varianter tillverkade av aluminium eller glas.

Nå, vad ska du tänka på? Lättast är det att anpassa den inredningsdetaljen till rummets övriga stil.

Har du ett vardagsrum inrett i en skandinavisk stil med rena linjer och vita färger, ja då passar en vit TV-bänk bra till. Har du skinnmöbler då kan du skaffa dig en mer robust bänk tillverkad av trä. Om du gillar färg och har ett hem där mer lekfulla nyanser dominerar så kan du köpa en röd, gul eller blå TV-bänk som lyfter upp rummet ytterligare.

TV bänkens bästa vän

Vilken möbel hänger ihop med TV:n? Soffan är utan tvekan TV apparatens bästa vän. Du kan ju inte avnjuta ett bra TV program utan att bekvämt kunna slappna av i din soffa. Långa, sköna stunder i en mjuk soffa med en TV med stor skärm framför den är något som många längtar efter.

Som sagt är soffbordet också ett bra komplement till hela TV – konceptet. Där kan du lätt ställa din dricka, ditt skål med godis, fjärrkontrollen och mobilen.