Vårdrink till middagen på Axmar Brygga

16/4 kl. 18:15

Varmt välkomna att njuta av härlig havsmiljö och kulturrik miljö i natursköna Axmar. Kombinera med en härlig middag utifrån Bryggans härliga vårmeny!
Vi erbjuder helgen till ära alla våra matgäster på en välsmakande alkoholfri fördrink som smakstart på er middag. Så kan ni njuta av utsikten eller välja i menyn i lugn och ro.

Efter påskens succé med take away så fortsätter vi naturligtvis med 10 % rabatt vid avhämtning och leverans direkt till er som kommer med husbil.
Varmt välkomna i helgen!

Med en panoramautsikt över orörd skärgårdsmiljö smyckat med ett otroligt rikt fågelliv och djurliv erbjuder verksamheten gäster från både när och fjärran en unik kombination av kustatmosfär och en vällagad meny med fisk, skaldjur, kött, vilt och flera vegetariska alternativ.

Läs mer på hemsidan http://www.axmarbrygga.se

Denna artikel är publicerad på Nöjesmagasinet via Yodo News.

Leif Klövstedt

Leif Klövstedt

Axmar Brygga

Från Gävle, Gästrikland

Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Samarbetar och driver i dagsläget Axmar Brygga tillsammans med Yngve Persson och Johan Björklund. Min bakgrund är tills störs...

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer