JOHN HOLM

Datum: 27/3 Tid: 19:00 - 20:00 Plats: Gävle Konserthus, Gävle

John Holm, Sveriges kanske störste musiklegend genom tiderna. På 70-talet släppte John tre album som ofta benämns bland de bästa som givits ut i Sverige. Sedan dess har John varit tämligen sparsmakad, 1975 gjorde han sin första turné och exakt 40 år senare, 2015, var det så dags för den andra, då endast ett fåtal utsålda spelningar gjordes. Våren 2019 turnerar han fortfarande och denna gång är han tillbaka hos oss på konserthuset i Gävle och på ett par andra väl valda spelplatser i Norrland.

John Holms musik är som en blandning mellan singer-songwriter, rock och progg. Hans egensinniga röst och djupa texter fortsätter att attrahera lyssnare trots att han inte släppt särskilt många skivor. Inom snar framtid kommer en ny singel Hård Värld (en omarbetad svensk version på Hard Rain av Bob Dylan) samt en dokumentär för SVT spelas för tillfället in och väntas bli klar i vår. Han är även aktuell med en duett på Per Gessles andra soloalbum som släpptes i dec.

Biljettpris: 275 kr
Boka biljett: https://www.ticketmaster.se/event/john-holm-biljetter/535043

Mikael Forsblom

Mikael Forsblom

Medlem sedan 2013-04-19

OM GÄVLE KONSERTHUS

Interiör i Gävle KonserthusGävle Konserthus invigdes i januari 1998, på platsen där badhuset Strömbadet tidigare låg, och ... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat detta evenemang, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Evenemang

Hjälp

Stäng