Markus Krunegård

Datum: 8/12, 2018 Tid: 21:00 - 22:00 Plats: Gävle Konserthus, Gävle

Under åren har Markus Krunegård hunnit med mycket, både som del av flera musikaliska projekt men främst som soloartist, låtskrivare och producent. Sedan han debuterade på egen hand 2008 har han nominerats till Rockbjörnen, Grammis och P3 Guld där han tog hem pris för Årets Låt med hitsingeln "Jag är en vampyr". 2018 kommer bli ett Markus Krunegård-år och vi ser fram mot att se och höra honom i Gävle Konserthus igen.

Senaste gången vi fick ny musik från Markus var i Juni 2014 i form av albumet "Rastlöst Blod". Nu har han släppt efterlängtad ny musik i form av singlarna "Ben kött & känsler", "Tur att vi lever samtidigt" & duetten "O A O A E vi förlorade" med Miriam Bryant. De första releaserna från hans kommande album "I huvet på en idiot, i en bar, på en Ö, i ett hav, på en Ö, i en bar, i huvet på en idiot". Albumet släpps den 7 september. Nu gör vi 2018 till Markus Krunegårds år!

Åldersgräns 13 år.
Boka biljett här: https://www.ticketmaster.se/event/513811

Gävle Konserthus

Gävle Konserthus

Medlem sedan 2013-04-19

OM GÄVLE KONSERTHUS

Interiör i Gävle KonserthusGävle Konserthus invigdes i januari 1998, på platsen där badhuset Strömbadet tidigare låg, och ... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat detta evenemang, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Evenemang

Hjälp

Stäng