Josef Awn, Mingel & Bar i Gävle AB

Josef Awn

Taco Bar Gävle
Vi finns på Norra Slottsgatan 5 i Gävle. Vi erbjuder en bred meny med spännande smaker: Tacos, Nachos, Quesadillas, Enchiladas, Burritos, Hamburgare mm. Avnjut maten med goda drycker som öl, vin, Margaritas mm samt alkoholfria alternativ.
Hjärtat och grunden i texmex-köket är grön, grön chili, avokado, koriander, lime mm är viktiga ingredienser i väldigt många av texmexens paradrätter. Därför kan vi erbjuda många vegetariska eller veganska alternativ hos oss.
Festarrangemang
Catering
När företaget, föreningen, familjen, kompisar etc vill ordna ett evenemang med karaktär kan vi erbjuda catering efter era önskemål. Vi dukar fram det allra bästa vi har att erbjuda så att ni kan göra era egna Tacos helt enligt egen smak. Vi har fullständiga rättigheter.
Hyr en restaurang
När ni vill ordna ett evenemang med karaktär så erbjuder en skräddarsydd lösning i vår restaurang efter era önskemål. Vi har även fullständiga rättigheter.
Kontakta oss för mer information eller en offert.
Taco Bar
Norra Slottsgatan 5
803 20 Gävle
026-16 50 50
http://www.tacobar.se

Visa:

Josef Awns senaste material

Taco Bar - stark catering

Taco Bar - stark catering

(Artikel) Publicerad 20/9, 2018 kl. 18:15

När Taco Bar etablerade sig på N Slottsgatan 5 fick Gävle ytterligare en exotisk restaurang! Taco Bar erbjuder en meny med tacos, som är grunden, men också en m...

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Evenemang

Hjälp

Stäng